کارخانه تولید ارده ممتاز اردکان
کارخانه تولید ارده ممتاز اردکان. به راستی بهترین تولید ارده اردکان کدام است؟
باید بدانید که ادرکان مهد و خاستگاه ارده در کل ایران است.
شما می توانید بهترین و مرغوب ترین نوع ارده را در این شهر پیدا کنید.
تولید ارده اردکان، با نظارت کامل بر روی مراحل مختلف پوست گیری، آسیاب کردن و تهیه ارده مرغوبیت آن را تا حد زیادی بالا می برد.
اما شاید سوال بپرسید آیا ارده خاصیت دارد؟ خاصیت های ارده چیست؟
این را باید بدانید که ارده یک منبع سرشار از آهن و پروتئین است.
افرادی که مبتلا به کم خونی و فقر آهن هستند می توانند ارده را به صورت روزانه استفاده کنند.
ارده به تنهایی یک وعده ی کامل صبحانه به حساب می آید.
برای همین است که در داخل و حتی خارج کشور، طرفدارهای زیادی دارد.
در بسیاری از کشورها مانند لهستان از ارده به عنوان دسر استفاده می کنند.
تولید ارده اردکان یکی از مرغوب ترین و بهترین ارده های داخل کشور است.
در هفت مرحله این تولید انجام می شود که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد.
اگر از طرفداران این محصول بسیار پر خاصیت هستید باید با مهد و بهترین نوع آن نیز آشنایی داشته باشید.
ارده به تنهایی یک وعده غذایی محسوب می شود.
جهت خرید ارده تماس بگیرید

مراحل تولید ارده ممتاز اردکان
می توان در هفت مرحله ی کلی، تولید ارده اردکان را تقسیم بندی کرد.
در مرحله ی اول کنجدها را خیس می کنند. به مدت ۶ ساعت این کنجدها خیس خورده می شوند تا پوست آنها نرم شود.
در مرحله ی دوم تولید ارده اردکان به صورت مکانیکی پوست از مغز کنجد جدا می شود.
در مرحله ی سوم پوست را با اختلاف وزن حجمی جدا می کنند.
بدین صورت که کنجدها را داخل حوضچه های آب نمک می ریزند و در دو مرحله پوست را جدا می کنند.
که این سبب می شود بعد از مدتی، کنجد بر روی آب بیاید و اضافات آن در ته بماند در مرحله ی چهارم، بعد از شستشو، آب کنجد را به شیوه سانتریفیوژ می گیرند.
مرحله ی بعد نیز بودن دادن و فر کنجدهای خشک است. در این مرحله ۱ تا ۳ ساعت کنجد در فر می چرخد و حرارت می بیند.
مرحله ی ششم آسیاب کردن و گرفتن تمام اضافات و ممانعت از ورود حشرات و غیره به داخل ارده است.
در مرحله ی آخر نیز ارده را به مخازن نگهداری می فرستند.
بهداشت کار در این مرحله بسیار مهم است و بسیار به آن توجه می شود.
جهت خرید ارده تماس بگیرید
